Με την έννοια του επιχειρηματία George Merrick, η πόλη των Coral Gables έγινε η δεύτερη προγραμματισμένη πόλη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Προσλαμβάνοντας τη βοήθεια φωτιστικών όπως ο William Jennings Bryan, ο κ. Merrick συνειδητοποίησε το όνειρό του να συνδυάσει ένα καταπράσινο τοπίο με την ισπανική και μαυριτανική αρχιτεκτονική για να δημιουργήσει τη χαρακτηριστική γεύση αυτού του προορισμού που ευνοούν οι διεθνείς ταξιδιώτες. Η ιστορική βενετσιάνικη πισίνα, το Μουσείο Vizcaya και το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι είναι από τις μεγάλες και διάσημες εισόδους και από πολυάριθμα boutique καταστήματα.Προβλέποντας την αναγνώριση του μοναδικού προορισμού που δημιούργησε ο Merrick, το Antilla Hotel γεννήθηκε και έγινε το πρώτο ξενοδοχείο στην ιστορία των Coral Gables. Εξυπηρετεί τόσο ως τουριστικός προορισμός και προσωρινή στέγαση για τους μελλοντικούς αποίκους, το Hotel Antilla ήταν η επιτομή του καταπράσινου τοπίου και της ιστορικής αρχιτεκτονικής του Coral Gables. Η επιτυχία της Αντίλλας οδήγησε τον Merrick να φανταστεί ένα άψογο συγκρότημα, στο κέντρο και από τα μίλια μακριά. Δύο χρόνια αργότερα, το μεγαλόπρεπο Biltmore Hotel γεννήθηκε.

Προβλέποντας την αναγνώριση του μοναδικού προορισμού που δημιούργησε ο Merrick, το Antilla Hotel γεννήθηκε και έγινε το πρώτο ξενοδοχείο στην ιστορία των Coral Gables. Εξυπηρετεί τόσο ως τουριστικός προορισμός και προσωρινή στέγαση για τους μελλοντικούς αποίκους, το Hotel Antilla ήταν η επιτομή του καταπράσινου τοπίου και της ιστορικής αρχιτεκτονικής του Coral Gables. Η επιτυχία της Αντίλλας οδήγησε τον Merrick να φανταστεί ένα άψογο συγκρότημα, στο κέντρο και από τα μίλια μακριά. Δύο χρόνια αργότερα, το μεγαλόπρεπο Biltmore Hotel γεννήθηκε.

Καθώς η ζήτηση για τουρισμό αυξήθηκε και οι προτιμήσεις των πελατών άλλαξαν, το ξενοδοχείο ChateauBleau χτίστηκε. Στρατηγικά, το ακίνητο αναγνώρισε την ανάγκη για τους καταναλωτές που χρειάζονται ένα αποτελεσματικό ξενοδοχείο βασισμένο κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι που θα επέλεγε την επιλογή να μείνει κοντά σε μια εκρηκτική στο κέντρο του Μαϊάμι, ενώ διαμένουν στο Coral Gables. Με ένα ευρωπαϊκό στιλ στα δωμάτια και τις ανέσεις που απευθύνονται στην αμερικανική και διεθνή πελατεία, το ChateauBleau Hotel έγινε γρήγορα μια δημοφιλής επιλογή για τους επισκέπτες που επισκέπτονται τη Νότια Φλόριντα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.